Maak je stamppotten extra lekker


Zuur en stamppot zijn een perfecte combinatie. Omdat je ook het sap van Bikl kunt gebruiken, zijn er nog meer mogelijkheden.

Mosterd & dille schijfjes zijn een perfecte combinatie bij stamppot boerenkool.

Rauwe andijvie stamppot? Voeg dan een heel klein scheutje sap toe van mosterd & dille. Of rozemarijn & knoflook als je een mediterrane toets wil geven. Ook lekker in een stamppot prei, roomkaas en rauwe ham.

Hutspot krijgt een verrassende toets met onze pickles steranijs & citroengras. Ook het sap past daar goed bij, maar gebruik het met mate. Ook kun je dit proberen met zoete aardappel puree of stamppot.

Misschien heb je zelf ook nieuwe toepassingen? Deel ze op Instagram en laat het ons weten (@biklfoods) en wie weet bezorgen we je een verrassingspakket.

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd