Vers zoetzuur - ook op maat


Bikl maakt verse pickles, 100% natuurlijk.

Zo maken we zoetzure rode ui, rode kool en spitskool. Naast onze befaamde gefermenteerde augurken. Allemaal volgens onze receptuur.

Maar we maken ook zoetzuur op maat!

We maken ze voor foodservice en retail. 

Zo willen we cateraars, restaurants en detailhandel ‘ontzorgen’ met mooie, 100% natuurlijke producten. We maken ze dus zonder de zoetstof, kleurstof en synthetische azijn die je zo vaak aantreft in de conservenindustrie.

Vrijwel alle 'harde' groenten kun je waanzinnig op smaak brengen met inmaken of fermenteren. Denk aan augurk, komkommer, rode kool, rode ui…

Maar zelf inmaken is tijdrovend en arbeidsintensief. Daarom helpt Bikl je graag. Met pure pickles op maat. Onderscheidend. Origineel.

Je voordelen op een rij:

  • Kant-en-klare smaakmaker, veelzijdig toepasbaar
  • Gemak: geen zorgen over beschikbaar personeel, voorraadbeheer (emmers, ingrediënten), energiekosten, productieplanning etc
  • Vaste prijs – geen last van seizoensschommelingen
  • Jouw recept of het onze: we denken graag mee
  • Voedselveilig geproduceerd (BRC-certificering)
  • Verpakking naar keuze: emmer of gastronormbak

Bovendien werken we zo duurzaam mogelijk. Waar het kan, gebruiken we reststromen. En we verkorten de keten omdat we groenten zo direct mogelijk inkopen bij telers en op één plek wassen, snijden en fermenteren/inmaken.

Tegelijkertijd blijf je flexibel: je bestelt slechts wat je de komende weken nodig hebt. De meeste pickles zijn ongeopend namelijk 6 weken houdbaar.

Bestellen kan al bij herhaalorders vanaf 250 kilo.

Meer weten? Neem contact met ons op, of bel 06 50 20 63 08.